EL TIMBRE

Image result for EL TIMBRE DE LOS INSTRUMENTOSImage result for EL TIMBRE DE LOS INSTRUMENTOS

                                                           
Aquesta setmana anem a treballar una qualitat que ens permet distinguir uns sons d'altres per poder classificar els instruments segons la família a la que pertanyen: corda, vent o percussió: EL TIMBRE.
Per a gaudir d'aquesta temàtica realitzarem aquestes activitats:
- El conte: "LA INCREÍBLE CLASE DE MÚSICA", on els menuts es transportaran a l'aventura que viuen les protagonistes a l'aula on els instruments cobren vida.
- La cançó: escoltarem i aprendrem la divertida cançò: "JO SOC UN ARTISTA".
- Jocs: 

  • troba l'instrument que sona: és una variant de la gallineta cega, però hem de localitzar al xiquet que té l'instrument que la professora indica, es juga en corro i asseguts. Serveix per treballar la percepció auditiva.
  • segueix els codis secrets: els menuts han de seguir unes consignies segons l'instrument que sone:formar grups de quatre, caminar amb pas de gegant, amb el peu coix...
  • partitura al.leatòria: amb l'ajuda d' unes làmines músicals dividirem als menuts en grups que representaran els instruments indicats i seguiran les pautes per seguir els ritmes correctament.
- La dansa: És hora d'adentrar-se al fantàstic món de la interculturalitat i aquesta setmana viatjarem a Polònia per gaudir de "la dansa de la creu". Els nostres menuts la podran escoltar al CD i després aprendran uns pasos bàsics i en corro, la mar de divertits.

A disfrutar.
                                                   Alicia Alberola Puchades


No hay comentarios:

Publicar un comentario